Over Schuitman&Kooijman

Schuitman&Kooijman is een samenwerking tussen fiscalist Niek Schuitman en jurist Lisette Kooijman. Samen adviseren wij in alle voorkomende juridische en fiscale vraagstukken in de agrarische en MKB-sector en zijn wij sparringpartner voor ondernemers. Uiteraard kunnen wij ook particulieren begeleiden in juridische en fiscale trajecten. Door de samenwerking in juridische en fiscale advisering kunnen wij onze klanten een totaalpakket bieden en hen optimaal begeleiden en adviseren in trajecten als opstarten en beëindigen van het bedrijf en het starten van een nevenactiviteit. 


Niek Schuitman

Kent u hem nog, de slogan van de Belastingdienst: ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker….’ Het lijkt wel of de fiscale regelgeving jaarlijks complexer wordt.

Als belastingadviseur help ik u uw weg te vinden in de ingewikkelde wet en regelgeving en fungeer ik graag als een sparringpartner voor alle kleine en grote vragen op fiscaal gebied.

Uiteraard sta ik u ook graag bij in de fiscale advisering op diverse onderwerpen. Ik ben ervan overtuigd dat een fiscaal advies passend moet zijn bij uw wensen. Ik ga daarom graag met u in gesprek over wat u wilt en wat u bezig houdt. Samen gaan we op zoek naar de fiscale oplossing die daar het beste bij past.

U kunt daarom een persoonlijk, praktisch en betrokken advies verwachten, gesteund door jarenlange ervaring bij middelgrote kantoren in zowel de agrarische sector als het MKB, met de nodige humor. Want fiscaliteit kan ook best een beetje leuk zijn.
Lisette Kooijman-Arends


De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij twee grote accountants- en adviesorganisaties in advisering in de agrarische sector en het MKB. Als partner van een agrarisch ondernemer geloof ik in de noodzaak van praktische advisering en het nut van het hebben van een sparringpartner bij het ondernemen.

Als juridisch adviseur help ik mensen en bedrijven graag om geschillen op te lossen of nog beter: om geschillen te voorkomen. Wanneer het nodig is behartig ik echter ook graag uw belangen in een procedure. Daarnaast begeleid ik graag bij het nemen van beslissingen die van belang zijn voor uw bedrijfsvoering.

Ik geef u graag een praktisch en volledig juridisch advies passend bij uw bedrijf of situatie.